skip to Main Content
Vaza cu narcise si pisicuta

COD PRODUS: V009

Vaza este pictata manual cu narcise si pisicuta si are forma cilindrica impunanduse ca dominant pe inaltime in orice spatiu. Modelul pictat este unul de primavara si reprezinta un fragment din aventurile prin gradina de flori a unui pui haios si tarcat de pisica.

Dimensiuni: H= 60 cm, Diametrul=15 cm

Culori folosite: galben mat, galben citron, maro, verde smarald, verde mar, somon, portocaliu, verde masliniu, auriu, albastru turcoaz, alb mat, alb sidefat

Contur relief: auriu

Realizata cu pasiune, piesa este pictata manual in tehnica vitraliului aparent, iar pictura este unicat.

Este disponibila pe comanda si pe alte modele, culori, precum si in urmatoarele variante de contur relief la alegere: auriu, auriu regal, auriu-rosiatic, auriu deschis, cupru, negru, plumb, argintiu si transparent.

Specificatii culori:

Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe sticla.  Dupa uscare, suprafata colorata este rezistenta si suporta spalare usoara cu un burete fin de spalat vase cu apa rece/calduta si detergenti de vase.

Atentie!

Este interzisa spalarea pieselor pictate manual cu apa fierbinte sau frecarea lor cu bureti abrazivi!

De asemenea este interzisa spalarea pieselor pictate manual la masina de spalat vase sau introducerea lor in cuptorul cu microunde.

Pozele au caracter informativ. Nuantele culorilor pot diferi in functie de setarile fiecarui monitor (contrast, luminozitate, intensitate).

Back To Top
×Close search
Search