skip to Main Content
Vaza cu floarea paradisului

COD PRODUS: V018

Vaza este pictata manual cu florile paradisului. Cele 3 flori au inflorescentele orientate diferit si acopera mare parte din suprafata vazei, iar printre ele se intercaleaza frunze in verde crud si verde smarald ce imbraca celelalte doua fete ale vazei. Simbolizand distinctia si nobletea, floarea paradisului sau strelitia, la inflorire are aspectul unei pasari exotice cu penajul dispus in evantai. Vaza  are sectiunea rectangulara si o silueta eleganta si alungita pe verticala ce se evazeaza spre baza si varf si se ingusteaza pe partea central fiind potrivita pentru flori cu tije lungi.

Dimensiuni: H= 45 cm, L=16 cm, l=10cm

Culori folosite: galben mat, galben citron, verde mar, verde smarald, verde masliniu, albastru, somon, portocaliu

Contur relief: auriu

Realizata cu pasiune, piesa este pictata manual in tehnica vitraliului aparent, iar pictura este unicat.

Este disponibila pe comanda si pe alte modele, culori, precum si in urmatoarele variante de contur relief la alegere: auriu, auriu regal, auriu-rosiatic, auriu deschis, cupru, negru, plumb, argintiu si transparent.

Specificatii culori:

Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe sticla. Dupa uscare, suprafata colorata este rezistenta si suporta spalare usoara cu un burete fin de spalat vase cu apa rece/calduta si detergenti de vase.

Atentie!

Este interzisa spalarea pieselor pictate manual cu apa fierbinte sau frecarea lor cu bureti abrazivi!

De asemenea este interzisa spalarea pieselor pictate manual la masina de spalat vase sau introducerea lor in cuptorul cu microunde.

Pozele au caracter informativ. Nuantele culorilor pot diferi in functie de setarile fiecarui monitor (contrast, luminozitate, intensitate).

Back To Top
×Close search
Search