skip to Main Content
Vaza cu floarea soarelui si maci

COD PRODUS: V008

Vaza este pictata manual cu floarea soarelui si maci. La baza celor 5 palarii de floarea soarelui, stau cei 7 maci si puncteaza cromatic accentul de 5% rosu in compozitie. Vaza are sectiunea rectangulara si o silueta eleganta si alungita pe verticala ce se evazeaza spre baza si varf si se ingusteaza pe partea centrala.

Dimensiuni: H= 45 cm, L=16 cm, l=10cm

Culori folosite: galben mat, galben citron, maro, verde mar, somon, portocaliu, rosu, verde masliniu, auriu

Contur relief: auriu deschis

Realizata cu pasiune, piesa este pictata manual in tehnica vitraliului aparent, iar pictura este unicat.

Este disponibila pe comanda si pe alte modele, culori, precum si in urmatoarele variante de contur relief la alegere: auriu, auriu regal, auriu-rosiatic, auriu deschis, cupru, negru, plumb, argintiu si transparent.

Specificatii culori:

Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe sticla.  Dupa uscare, suprafata colorata este rezistenta si suporta spalare usoara cu un burete fin de spalat vase cu apa rece/calduta si detergenti de vase.

Atentie!

Este interzisa spalarea pieselor pictate manual cu apa fierbinte sau frecarea lor cu bureti abrazivi!

De asemenea este interzisa spalarea pieselor pictate manual la masina de spalat vase sau introducerea lor in cuptorul cu microunde.

Pozele au caracter informativ. Nuantele culorilor pot diferi in functie de setarile fiecarui monitor (contrast, luminozitate, intensitate).

Back To Top
×Close search
Search