skip to Main Content
Vaza cu trandafiri agatatori rosii

COD PRODUS: V016

Vaza din sticla transparenta este pictata manual cu trandafiri agatatori rosii si are o forma de trunchi de con ce se deschide evazat in partea de sus. Trandafirii sunt printre cele mai iubite flori si cu ajutorul lor poti transmite multe mesaje frumoase in functie de cromatica lor si voi aminti doar cateva. Mesajele transmise cu ajutorul simbolisticii trandafirilor pot fi de: dragoste, prietenie, apreciere si recunostinta. Aceasta vaza pictata manual are niste proportii elegante si va decora cu succes orice spatiu interior in care va fi expusa aducandu-i o nota in plus de rafinament.

Dimensiuni: H= 30cm, Diametrul max.=15cm

Culori folosite: galben mat, rosu, portocaliu, rosu-violet, magenta, maro, verde mar

Contur relief: auriu

Realizata cu pasiune, piesa este pictata manual in tehnica vitraliului aparent, iar pictura este unicat.

Este disponibila pe comanda si pe alte modele, culori, precum si in urmatoarele variante de contur relief la alegere: auriu, auriu regal, auriu-rosiatic, auriu deschis, cupru, negru, plumb, argintiu si transparent.

Specificatii culori:

Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe sticla.  Dupa uscare, suprafata colorata este rezistenta si suporta spalare usoara cu un burete fin de spalat vase cu apa rece/calduta si detergenti de vase.

Atentie!

Este interzisa spalarea pieselor pictate manual cu apa fierbinte sau frecarea lor cu bureti abrazivi!

De asemenea este interzisa spalarea pieselor pictate manual la masina de spalat vase sau introducerea lor in cuptorul cu microunde.

Pozele au caracter informativ. Nuantele culorilor pot diferi in functie de setarile fiecarui monitor (contrast, luminozitate, intensitate).

Back To Top
×Close search
Search