skip to Main Content
Vaza cu magnolii si fluturasi

COD PRODUS: V010

Vaza este pictata manual cu magnolii si fluturasi si are forma conica. Modelul pictat este unul de primavara si reprezinta dansul a doi fluturi indragostiti peste o ramura de magnolie inflorita. Vaza pictata cu magnolia si fluturasi da un aer de primavara si optimism incaperii in care este asezata. Floarea de magnolie simbolizeaza frumusetea feminina si in antichitate in China era permisa cresterea lor doar in gradinile regale

Dimensiuni: H= 27 cm

Culori folosite: galben mat, galben citron, maro, verde mar, rosu- violet, magenta, somon, portocaliu, auriu, albastru turcoaz, alb mat, alb sidefat

Contur relief: auriu

Realizata cu pasiune, piesa este pictata manual in tehnica vitraliului aparent, iar pictura este unicat.

Este disponibila pe comanda si pe alte modele, culori, precum si in urmatoarele variante de contur relief la alegere: auriu, auriu regal, auriu-rosiatic, auriu deschis, cupru, negru, plumb, argintiu si transparent.

Specificatii culori:

Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe sticla.  Dupa uscare, suprafata colorata este rezistenta si suporta spalare usoara cu un burete fin de spalat vase cu apa rece/calduta si detergenti de vase.

Atentie!

Este interzisa spalarea pieselor pictate manual cu apa fierbinte sau frecarea lor cu bureti abrazivi!

De asemenea este interzisa spalarea pieselor pictate manual la masina de spalat vase sau introducerea lor in cuptorul cu microunde.

Pozele au caracter informativ. Nuantele culorilor pot diferi in functie de setarile fiecarui monitor (contrast, luminozitate, intensitate).

Back To Top
×Close search
Search