skip to Main Content
Vaza cu trandafiri portocalii

COD PRODUS: V002

Vaza este pictata manual si are o forma evazata ce ii confera o buna stabilitate. Acest tip de vaza permite aranjarea cu suces a unei mari varietati de flori cu tije medii. Modelul pictat imbraca circular bordura superioara a vazei si este alcatuit dintr-o ramura de trandafiri agatatori portocalii cu flori deschise si imbobocite.

Dimensiuni: H=18 cm, Diametrul max.=14 cm, Diametrul min.=8cm

Culori folosite: portocaliu, galben, verde mar

Contur relief: auriu- rosiatic

Realizata cu pasiune, piesa este pictata manual in tehnica vitraliului aparent, iar pictura este unicat.

Este disponibila pe comanda si pe alte modele, culori, precum si in urmatoarele variante de contur relief la alegere: auriu, auriu regal, auriu-rosiatic, auriu deschis, cupru, negru, plumb, argintiu si transparent.

Specificatii culori:

Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe sticla.  Dupa uscare, suprafata colorata este rezistenta si suporta spalare usoara cu un burete fin de spalat vase cu apa rece/calduta si detergenti de vase.

Atentie!

Este interzisa spalarea pieselor pictate manual cu apa fierbinte sau frecarea lor cu bureti abrazivi!

De asemenea este interzisa spalarea pieselor pictate manual la masina de spalat vase sau introducerea lor in cuptorul cu microunde.

Pozele au caracter informativ. Nuantele culorilor pot diferi in functie de setarile fiecarui monitor (contrast, luminozitate, intensitate).

Back To Top
×Close search
Search