skip to Main Content
Set zaharnita si cana de lapte - Vacuta norocoasa

COD PRODUS: Set004

Setul compus din doua piese: zaharnita cu capac si cana de lapte este pictat manual. Cana de lapte este pictata cu o vacuta fericita si este inedita prin faptul ca atat coada vacutei cat si coada de la cana coincid. Zaharnita este pictata cu flori, fire de iarba si fluturasi.

Reprezinta un cadou util si vesel pentru un mic dejun servit intr-un spatiu cu personalitate, in care preocuparea de a alege obiectele lucrate manual devine parte integranta din conceptul amenajarii de interior.

Dimensiuni: capacitate 2x 350 ml

Culori folosite: rosu, verde mar, galben, alb mat, negru, verde smarald

Contur relief: auriu- rosiatic

Realizate cu pasiune, piesele sunt pictata manual in tehnica vitraliului aparent, iar pictura este unicat.

Sunt disponibile pe comanda si pe alte modele, culori, precum si in urmatoarele variante de contur relief la alegere: auriu, auriu regal, auriu-rosiatic, auriu deschis, cupru, negru, plumb, argintiu si transparent.

Specificatii culori:

Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe sticla.  Dupa uscare, suprafata colorata este rezistenta si suporta spalare usoara cu un burete fin de spalat vase cu apa rece/calduta si detergenti de vase.

Atentie!

Este interzisa spalarea pieselor pictate manual cu apa fierbinte sau frecarea lor cu bureti abrazivi!

De asemenea este interzisa spalarea pieselor pictate manual la masina de spalat vase sau introducerea lor in cuptorul cu microunde.

Pozele au caracter informativ. Nuantele culorilor pot diferi in functie de setarile fiecarui monitor (contrast, luminozitate, intensitate).

Back To Top
×Close search
Search