skip to Main Content
Set carafa si 6 pahare - Colectia floarea paradisului

COD PRODUS: Set007

Carafa din sticla verde suflata si pictata manual cu floarea paradisului este un cadou rafinat. Culorile in tonuri calde de portocaliu si galben se imbina armonios cu tonurile reci de violet si albastru smarald. Simbolizand distinctia si nobletea, floarea paradisului sau strelitia, la inflorire are aspectul unei pasari exotice cu penajul dispus in evantai. Carafa poate fi comandata separat sau la set cu paharele.

Dimensiuni carafa: capacitate 1L

Dimensiuni pahar: inaltime 8 cm, volum 25 cl.

Culori folosite: portocaliu, somon, galben, albastru smarald, magenta fucsia, rosu violet

Contur relief: negru

Realizate cu pasiune, piesele sunt pictata manual in tehnica vitraliului aparent, iar pictura este unicat.

Sunt disponibile pe comanda si pe alte modele, culori, precum si in urmatoarele variante de contur relief la alegere: auriu, auriu regal, auriu-rosiatic, auriu deschis, cupru, negru, plumb, argintiu si transparent.

Specificatii culori:

Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe sticla. Dupa uscare, suprafata colorata este rezistenta si suporta spalare usoara cu un burete fin de spalat vase cu apa rece/calduta si detergenti de vase.

Atentie!

Este interzisa spalarea pieselor pictate manual cu apa fierbinte sau frecarea lor cu bureti abrazivi!

De asemenea este interzisa spalarea pieselor pictate manual la masina de spalat vase sau introducerea lor in cuptorul cu microunde.

Pozele au caracter informativ. Nuantele culorilor pot diferi in functie de setarile fiecarui monitor (contrast, luminozitate, intensitate).

Back To Top
×Close search
Search