skip to Main Content
Set decantor si 6 pahare de vin - Colectia nuferi adormiti

COD PRODUS: Set001

Setul este alcatuit dintr-un decanter si 6 pahare de vin alb pictate manual. Acest set este inedit prin unicitatea fiecarui pahar din cele 6 care-l compun.

Decantor cu nufar alb 

Decanter pictat manual cu floare alba de nufar, are o forma eleganta si poate fi prezent atat pe mesele festive de sarbatori dar si la o cina romantica.

Decanterul cu nufar alb reprezinta un cadou de lux, apreciat mai ales de iubitorii vinului care stiu ca un vin vechi se serveste intr-un decanter pentru a permite depunerea sedimentelor, aerisirea vinului si dezvoltarea aromelor in contact cu aerul.

Mesajul transmis prin acest cadou este unul foarte puternic pentru ca nufarul are o simbolistica foarte bogata printre care se numara: forta de creatie, longevitate, sanatate, pace sufleteasca, glorie, nemurire si puritate.

Dimensiuni: H =24cm, D max=20cm

Culori folosite: alb mat, alb sidefat, verde mar, galben si auriu

Contur relief: auriu

Paharele de vin

Paharele de vin alb sunt pictate manual si sunt in numar de 6 alcatuind Colectia – Nuferi tropicali.

Paharele pot fi comandate separat sau intr-un nou set care poate avea un numar variabil de pahare cu aceeasi cromatica sau cromatica diferita. Numarul de pahare din set poate fi la alegere.

Dimensiuni pahar: H=18cm, Volum=25cl.

Culorile si codurile fiecarui pahar le gasiti detaliate la sectiunea pahare sau accesand link-urile urmatoare: Pahar de vin alb – Nufar roz, Pahar de vin alb – Nufar grena, Pahar de vin alb – Nufar rosu, Pahar de vin alb – Nufar portocaliu, Pahar de vin alb – Nufar alb si Pahar de vin alb – Nufar albastru

Realizate cu pasiune, piesele sunt pictata manual in tehnica vitraliului aparent, iar pictura este unicat.

Sunt disponibile pe comanda si pe alte modele, culori, precum si in urmatoarele variante de contur relief la alegere: auriu, auriu regal, auriu-rosiatic, auriu deschis, cupru, negru, plumb, argintiu si transparent.

Specificatii culori:

Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe sticla.  Dupa uscare, suprafata colorata este rezistenta si suporta spalare usoara cu un burete fin de spalat vase cu apa rece/calduta si detergenti de vase.

Atentie!

Este interzisa spalarea pieselor pictate manual cu apa fierbinte sau frecarea lor cu bureti abrazivi!

De asemenea este interzisa spalarea pieselor pictate manual la masina de spalat vase sau introducerea lor in cuptorul cu microunde.

Pozele au caracter informativ. Nuantele culorilor pot diferi in functie de setarile fiecarui monitor (contrast, luminozitate, intensitate).

Back To Top
×Close search
Search