skip to Main Content
Zaharnita cu flori de liliac

COD PRODUS: B001

Zaharnita este pictata manual cu flori de liliac mov si lila-violet si reprezinta un cadou potrivit pentru un cuplu de indragostiti sau pentru pasionatii de momente de rasfat ce aleg sa-si faca din fiecare coltisor al casei o poveste cu dichis.

Piesa pictata cu flori de liliac aduce o pata de culoare si rafinament bucatariei tale si iti face diminetile mai pastelate.

Dimensiuni: H=20cm, Diametrul maxim= 10,5cm.

Culori folosite: verde mar, verde masliniu, magenta fucsia, rosu violet, liliac, albastru de cobalt.

Contur relief: cupru.

Realizata cu pasiune, piesa este pictata manual in tehnica vitraliului aparent, iar pictura este unicat.

Este disponibila pe comanda si pe alte modele, culori, precum si in urmatoarele variante de contur relief la alegere: auriu, auriu regal, auriu-rosiatic, auriu deschis, cupru, negru, plumb, argintiu si transparent.

Specificatii culori:

Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe sticla.  Dupa uscare, suprafata colorata este rezistenta si suporta spalare usoara cu un burete fin de spalat vase cu apa rece/calduta si detergenti de vase.

Atentie!

Este interzisa spalarea pieselor pictate manual cu apa fierbinte sau frecarea lor cu bureti abrazivi!

De asemenea este interzisa spalarea pieselor pictate manual la masina de spalat vase sau introducerea lor in cuptorul cu microunde.

Pozele au caracter informativ. Nuantele culorilor pot diferi in functie de setarile fiecarui monitor (contrast, luminozitate, intensitate).

Back To Top
×Close search
Search