skip to Main Content
Suporturi de lumanari cu ramurele de vasc

COD PRODUS: J013

Set doua suporturi de lumanari pictate manual cu ramurele de vasc. Suporturile de lumanari au un design ce le permite sa poata fi folosite atat pentru lumanare rotunda tip pastila cat si pentru lumanarea cilindrica. Acestea sunt potrivite sa aduca un plus de culoare in orice moment din viata dumneavoastra, de la o cina romantica la un eveniment sau o masa de sarbatori alaturi de cei dragi. Sunt cadoul ideal si vor infrumuseta camera dumneavoastra in fiecare zi.

Dimensiuni: H=5cm, Diametrul minim=4cm, Diametrul maxim=7,5cm

Culori folosite: alb mat, verde smarald

Contur relief: auriu

Realizate cu pasiune, piesele sunt pictata manual in tehnica vitraliului aparent, iar pictura este unicat.

Sunt disponibile pe comanda si pe alte modele, culori, precum si in urmatoarele variante de contur relief la alegere: auriu, auriu regal, auriu-rosiatic, auriu deschis, cupru, negru, plumb, argintiu si transparent.

Specificatii culori:

Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe sticla.  Dupa uscare, suprafata colorata este rezistenta si suporta spalare usoara cu un burete fin de spalat vase cu apa rece/calduta si detergenti de vase.

Atentie!

Este interzisa spalarea pieselor pictate manual cu apa fierbinte sau frecarea lor cu bureti abrazivi!

De asemenea este interzisa spalarea pieselor pictate manual la masina de spalat vase sau introducerea lor in cuptorul cu microunde.

Pozele au caracter informativ. Nuantele culorilor pot diferi in functie de setarile fiecarui monitor (contrast, luminozitate, intensitate).

Back To Top
×Close search
Search