skip to Main Content
Sticla de palinca cu flori de mar

COD PRODUS: S001

Sticla pictata manual cu flori de mar. Are o forma eleganta si este prevazuta cu dop tot din sticla.

Palinca va fi servita cu success oaspetilor, iar florile de mar vor trimite cu gandul la frumoasele meleaguri de unde fructele parguite sunt culese cu multa truda si transformate in licoarea autentica. Sticla poate fi comandata alaturi de un set de pahare pictate manual cu acelasi model. Se poate realiza pe comanda set cu flori de prun, zarzar, cires sau orice model indragit de dumneavoastra.

Dimensiuni: Volum= 750 ml

Culori folosite: alb mat, alb sidef, roz-grena, verde mar

Contur relief: auriu rosiatic

Realizata cu pasiune, piesa este pictata manual in tehnica vitraliului aparent, iar pictura este unicat.

Este disponibila pe comanda si pe alte modele, culori, precum si in urmatoarele variante de contur relief la alegere: auriu, auriu regal, auriu-rosiatic, auriu deschis, cupru, negru, plumb, argintiu si transparent.

Specificatii culori:

Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe sticla.  Dupa uscare, suprafata colorata este rezistenta si suporta spalare usoara cu un burete fin de spalat vase cu apa rece/calduta si detergenti de vase.

Atentie!

Este interzisa spalarea pieselor pictate manual cu apa fierbinte sau frecarea lor cu bureti abrazivi!

De asemenea este interzisa spalarea pieselor pictate manual la masina de spalat vase sau introducerea lor in cuptorul cu microunde.

Pozele au caracter informativ. Nuantele culorilor pot diferi in functie de setarile fiecarui monitor (contrast, luminozitate, intensitate).

Back To Top
×Close search
Search