skip to Main Content
Reconditionare lampa cu gaz cu model de trandafiri

COD PRODUS: L001

Lampa cu gaz pictata manual cu trandafiri agatatori rosii si albi. Lampa are piciorul si abajurul din sticla transparenta.

Daca ai acasa o lampa de gaz intacta uitata printr-un colt, inainte sa o arunci gandeste-te ca ar putea sa arate chiar frumos pictata manual. Nu conteaza ca are urme de gaz in ea, se demonteaza si se spala.

Dimensiuni: H picior=19cm, Diametrul maxim picior =11cm, H abajur= 20 cm

Culori folosite: alb mat, alb sidefat, rosu, verde mar

Contur relief: auriu

Realizata cu pasiune, piesa este pictata manual in tehnica vitraliului aparent, iar pictura este unicat.

Este disponibile pe comanda si pe alte modele, culori, precum si in urmatoarele variante de contur relief la alegere: auriu, auriu regal, auriu-rosiatic, auriu deschis, cupru, negru, plumb, argintiu si transparent.

Specificatii culori:

Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe sticla.  Dupa uscare, suprafata colorata este rezistenta si suporta spalare usoara cu un burete fin de spalat vase cu apa rece/calduta si detergenti de vase.

Atentie!

Este interzisa spalarea pieselor pictate manual cu apa fierbinte sau frecarea lor cu bureti abrazivi!

De asemenea este interzisa spalarea pieselor pictate manual la masina de spalat vase sau introducerea lor in cuptorul cu microunde.

Pozele au caracter informativ. Nuantele culorilor pot diferi in functie de setarile fiecarui monitor (contrast, luminozitate, intensitate).

Back To Top
×Close search
Search