skip to Main Content
Oliviera cu ramura de maslin

COD PRODUS: F002

Setul compus din doua platouri pentru aperitiv pictate manual cu ramurica de maslin, este un cadou elegant si util ce te trimite cu gandul spre minunatele peisaje grecesti. Maslinul sau arborele din care izvoraste ,, aur lichid”, cum il considera Homer, traieste in medie 1500- 2000 de ani si este un simbol al pacii si al crestinismului.

Dimensiuni: H=5cm, L=17cm, l=12cm

Culori folosite: verde masliniu, maro

Contur relief: auriu

Realizata cu pasiune, piesa este pictata manual in tehnica vitraliului aparent, iar pictura este unicat.

Este disponibila pe comanda si pe alte modele, culori, precum si in urmatoarele variante de contur relief la alegere: auriu, auriu regal, auriu-rosiatic, auriu deschis, cupru, negru, plumb, argintiu si transparent.

Specificatii culori:

Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe sticla.  Dupa uscare, suprafata colorata este rezistenta si suporta spalare usoara cu un burete fin de spalat vase cu apa rece/calduta si detergenti de vase.

Atentie!

Este interzisa spalarea pieselor pictate manual cu apa fierbinte sau frecarea lor cu bureti abrazivi!

De asemenea este interzisa spalarea pieselor pictate manual la masina de spalat vase sau introducerea lor in cuptorul cu microunde.

Pozele au caracter informativ. Nuantele culorilor pot diferi in functie de setarile fiecarui monitor (contrast, luminozitate, intensitate).

Back To Top
×Close search
Search