skip to Main Content
Ornament cu fluturas norocos

COD PRODUS: Q001

Fluturas decorativ multicolor pictat manual pe sticla prevazut cu agatatoare si pamblica. Sticla este taiata manual.

Fluturasul norocos este cadoul potrivit pentru persoana draga de langa voi indiferent de varsta si anotimp. Poate fi pictat la comanda intr-o gama foarte variata de culori si impodobeste cu succes orice incapere de la camere de bebelusi pana la livinguri moderne. Poate fi realizat pe comanda si pe alte dimensiuni.

Dimensiuni: 15,5cm x 12,5cm, diagonala 17 cm

Culori folosite: rosu, galben, albastru turcuaz, auriu, verde mar

Contur relief: auriu

Realizata cu pasiune, piesa este pictata manual in tehnica vitraliului aparent, iar pictura este unicat.

Este disponibil pe comanda si pe alte modele, culori, precum si in urmatoarele variante de contur relief la alegere: auriu, auriu regal, auriu-rosiatic, auriu deschis, cupru, negru, plumb, argintiu si transparent.

Specificatii culori:

Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe sticla.  Dupa uscare, suprafata colorata este rezistenta si suporta spalare usoara cu un burete fin de spalat vase cu apa rece/calduta si detergenti de vase.

Atentie!

Este interzisa spalarea pieselor pictate manual cu apa fierbinte sau frecarea lor cu bureti abrazivi!

De asemenea este interzisa spalarea pieselor pictate manual la masina de spalat vase sau introducerea lor in cuptorul cu microunde.

Pozele au caracter informativ. Nuantele culorilor pot diferi in functie de setarile fiecarui monitor (contrast, luminozitate, intensitate).

Back To Top
×Close search
Search