skip to Main Content
Decantor cu nufar alb

COD PRODUS: D001

Decanter pictat manual cu floare alba de nufar, are o forma eleganta si poate fi prezent atat pe mesele festive de sarbatori dar si la o cina romantica.

Decanterul cu nufar alb reprezinta un cadou de lux, apreciat mai ales de iubitorii vinului care stiu ca un vin vechi se serveste intr-un decanter pentru a permite depunerea sedimentelor, aerisirea vinului si dezvoltarea aromelor in contact cu aerul.

Dimensiuni: H =24cm, D max=20cm

Culori folosite: alb mat, alb sidefat, verde mar, galben si auriu

Contur relief: auriu

Realizata cu pasiune, piesa este pictata manual in tehnica vitraliului aparent, iar pictura este unicat.

Este disponibil pe comanda si pe alte modele, culori, precum si in urmatoarele variante de contur relief la alegere: auriu, auriu regal, auriu-rosiatic, auriu deschis, cupru, negru, plumb, argintiu si transparent.

Specificatii culori:

Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe sticla.  Dupa uscare, suprafata colorata este rezistenta si suporta spalare usoara cu un burete fin de spalat vase cu apa rece/calduta si detergenti de vase.

Atentie!

Este interzisa spalarea pieselor pictate manual cu apa fierbinte sau frecarea lor cu bureti abrazivi!

De asemenea este interzisa spalarea pieselor pictate manual la masina de spalat vase sau introducerea lor in cuptorul cu microunde.

Pozele au caracter informativ. Nuantele culorilor pot diferi in functie de setarile fiecarui monitor (contrast, luminozitate, intensitate).

Back To Top
×Close search
Search