skip to Main Content
Ceas cu magnolie si fluture

COD PRODUS: C001

Ceas pictat manual pe cadran din sticla prevazut cu mecanism functional. Se poate fixa pe perete sau aseza pe un trepied. Da un aer de primavara si optimism incaperii in care este asezat.

Floarea de magnolie simbolizeaza frumusetea feminina si in antichitate in China era permisa cresterea lor doar in gradinile regale. Acest ceas o sa-i aminteasca in fiecare moment ca pentru tine este aceeasi doamna cu suflet frumos si reprezinta declaratia ta de dragoste si apreciere.

Dimensiuni: diametru=21cm

Culori folosite: alb mat, alb sidefat, verde mar, verde masliniu, galben, portocaliu, baza transparenta cu sclipici, negru si auriu

Contur relief: auriu, cupru

Realizata cu pasiune, piesa este pictata manual in tehnica vitraliului aparent, iar pictura este unicat.

Este disponibil pe comanda si pe alte modele, culori, precum si in urmatoarele variante de contur relief la alegere: auriu, auriu regal, auriu-rosiatic, auriu deschis, cupru, negru, plumb, argintiu si transparent.

Specificatii culori:

Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe sticla.  Dupa uscare, suprafata colorata este rezistenta si suporta spalare usoara cu un burete fin de spalat vase cu apa rece/calduta si detergenti de vase.

Atentie!

Este interzisa spalarea pieselor pictate manual cu apa fierbinte sau frecarea lor cu bureti abrazivi!

De asemenea este interzisa spalarea pieselor pictate manual la masina de spalat vase sau introducerea lor in cuptorul cu microunde.

Pozele au caracter informativ. Nuantele culorilor pot diferi in functie de setarile fiecarui monitor (contrast, luminozitate, intensitate).

Back To Top
×Close search
Search